aboutus

Sichuan Groupeve Co., Ltd.

Sichuan Groupeve Co., Ltd. Sichuan Groupeve Co., Ltd. Sichuan Groupeve Co., Ltd. Sichuan Groupeve Co., Ltd. Sichuan Groupeve Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Sichuan Groupeve Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: GROUPEVE/SUNETEX/SUNETRAK/BUTTONTRAK/MAGICALTEX/APUTEX
Αριθμός Υπαλλήλων: 150~200
Ετήσιες πωλήσεις: 100000000-150000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η αποστολή μας: Απολαύστε την ηλιοφάνεια.

Το όραμά μας: Όπου υπάρχει ηλιοφάνεια, υπάρχει Groupeve.

Οι τιμές μας: Επίτευγμα των πελατών, της τιμιότητας και της εμπιστοσύνης Η ανοικτή καινοτομία και προσπαθεί για την τελειότητα.

Να λούσει μας καθιστά στον ήλιο θερμούς και υγιείς.

Καθμένος σε ένα ευρύχωρο γραφείο και αισθαμένος το φρέσκο και φωτεινό φως του ήλιου που περνά μέσω του γυαλιού, αρχίζουμε μια πολυάσχολη και καρποφόρο ημέρα. Καμία ανάγκη να ανησυχηθεί η θερμότητα και η ήλιος-ζημία, επειδή το ύφασμα κυλίνδρων παράγεται από Groupeve Company, που μπορεί όχι μόνο να εμποδίσει τις ισχυρές ακτίνες φωτός και υπεριώδους ακτίνας αλλά και μπορεί να διαβιβάσει το φως, να αερίσει, να θερμότητα-μονώσει, εκτός από διαστημικός και καθαρός εύκολα, γίαυτό εμείς μπορεί να απολαύσει την ανεμπόδιστη θέα και την όμορφη ηλιοφάνεια όλος τρόπος στο γραφείο.

Μετά από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, θέρμανση, εξαερισμός, φθορισμού λαμπτήρες, τα ενσωματωμένα ανώτατα όρια έγιναν δημοφιλή στα κτήρια, αλλά αυτές οι εγκαταστάσεις είχαν επιπτώσεις στο φυσικό φωτισμό, τα έτσι γυαλί-περιτοιχισμένα κτίρια γραφείων εμφανίστηκαν στη δεκαετία του '50. Παρείχαν μια ευρεία άποψη χωρίς παρεμπόδιση, η οποία προώθησε την ανάπτυξη των γραφείων τοπίων στη δεκαετία του '60. Το 1958, Mies και Johnson ομο-που σχεδιάζονται το κτήριο της Νέας Υόρκης Seagram 38 ιστορίας με τους τοίχους κουρτινών γυαλιού, από τότε, τα γυαλί-περιτοιχισμένα κτήρια έχουν αυξηθεί επάνω σε όλο τον κόσμο. Οι τυφλοί κυλίνδρων που μπορούν να αυξήσουν τις αποτελεσματικές υπεριώδεις ακτίνες φωτισμού και φραγμών έχουν γίνει εστίαση της προσοχής.

Κίνα Sichuan Groupeve Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Sichuan Groupeve Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Καθιερωμένο το 1991, Sunewell είναι κορυφαία επιχείρηση που κατασκευάζει τα εξαρτήματα και τα τμήματα τυφλών κυλίνδρων. Δεδομένου ότι η επιχείρηση αυξάνεται και επεκτείνεται, αποκτήθηκε από Sichuan Groupeve τη Co., ΕΠΕ το 2002.

Αφότου έχει εκείνο το Groupeve τρία εργοστάσια, κάποιο είναι να παραχθούν τα συστατικά όλων των τυφλών (Sunewell®), άλλο είναι να συγκεντρωθούν οι τελειωμένοι τυφλοί (Bottontrak®, Sunetrak®), και ο τρίτος είναι να παραχθεί το ύφασμα τυφλών κυλίνδρων (Sunetex®, MagicalTex®, Aputex®). Όλα καλύπτει μια περιοχή περίπου 25,000m ². Έχουμε πάνω από 500 υπαλλήλους και περάσαμε ήδη το λογιστικό έλεγχο εργοστασίων από BSCI, ISO9001: σύστημα ποιοτικών προτύπων του 2000.

Μετά από 20 έτη ανάπτυξης της εμπειρίας, τώρα κατασκευάζουμε και παρέχουμε τα συστατικά & τα εξαρτήματα των κάθετων τυφλών, κοινοί τυφλοί κυλίνδρων, ζέβεις τυφλοί, shangri-Λα τυφλοί, τυφλοί μπαμπού, ασταθής κύλινδρος, τυφλοί κυλίνδρων ανοίξεων, ρωμαϊκοί τυφλοί, οριζόντιοι ενετικοί τυφλοί, πτυχωμένοι τυφλοί, τυφλοί επιτροπής, κάλυψαν τους τυφλούς και τους κυψελωτούς τυφλούς. Όπως το σχεδιάγραμμα αργιλίου, οι τυφλοί καλύπτουν, σωλήνας τυφλών, κατώτατη ράγα τυφλών, αλυσίδα, επικεφαλής διαδρομή, ανώτατος συνδετήρας, μηχανισμός τυφλών κυλίνδρων, δρομέας Drive σκοινιού, βάρος σκοινιού, υποστήριγμα τοίχων, διπλή ταινία PVC, Slat βάρος κ.λπ.

Όποιος είναι εξοπλισμένος με τα προηγμένα υπαίθρια και εσωτερικά eauipments κατασκευής υφάσματος κουμπιών. Με τη μεγάλη προσοχή στην επιστημονική διαχείριση και την τεχνική καινοτομία, Groupeve έχει αναπτύξει τελειωμένη - τυφλοί Buttontrak® προϊόντων, τυφλοί Sunetrak® & τυφλοί διαδρομής φερμουάρ που είναι τα προϊόντα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μας για την εσωτερική και εξωτερική sunshade λύση συστημάτων. Και εξάγονται πρώτιστα στη δυτική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Το Groupeve βάζει την έμφαση στην οικοδόμηση μιας ομάδας, που συνδυάζει την πολιτική ακεραιότητα με την επαγγελματική ικανότητα και υποστηρίζει τη αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ της επιχείρησης και των υπαλλήλων, ώστε να υπάρξουν μια πεπειραμένη και υψηλής ποιότητας κατασκευή, οι πωλήσεις και η ομάδα Ε&Α. Μετά από τα έτη καινοτομίας προϊόντων και ανάπτυξης αγοράς, Groupeve βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και την εταιρική εικόνα, και αφιερώνει πάντα στην παροχή των πελατών τα ποιοτικά προϊόντα και των διακριτικών υπηρεσιών.

Κίνα Sichuan Groupeve Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Επίσης όλοι οι επί παραγγελία τελειωμένοι τυφλοί μας κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη έκταση των υπηρεσιών και των προϊόντων για σχεδόν οποιαδήποτε εσωτερική & εξωτερική σχετική με sunshade επιχείρηση.

Κίνα Sichuan Groupeve Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

2022 είμαστε πάντα στον τρόπο.

2021 έχουμε σχεδιάσει το νέο σύστημα για τους υπαίθριους τυφλούς κυλίνδρων.

2020 έχουμε επαν-ο ιστοχώρος μας για να κάνουμε τους πελάτες να ξέρουν περισσότεροι για μας.

2019 αποθήκη εμπορευμάτων οργάνωσης κοντά στο λιμένα Qingdao.

2018 κίνηση προς το νέο εργοστάσιο.

2017 αποθήκη εμπορευμάτων οργάνωσης κοντά στο λιμένα της Σαγκάη.

2016 Αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα Magicaltex.

2011 κερδίστε το πιστοποιητικό GREENGUARD & τα παιδιά GREENGUARD &Schools νεώτερα

2010 πέρασε το πιστοποιητικό κανονισμών ΕΕ προσιτότητας

2009 επίκτητο πιστοποιητικό Oeko-oeko-tex τυποποιημένο 100

2007 λάβετε το οικολογικό υφαντικό πιστοποιητικό

2006 λάβετε το περιβαλλοντικό πιστοποιητικό συστημάτων διαχείρισης

2004 λάβετε το πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9000

2004 περασμένο πιστοποιητικό ISO14000

2003 η ΠΑΡΑΜΟΝΗ συμμετείχε στον πρώτο παρουσιάζει στην έκθεση χαρτοκιβωτίων.

2002 η ΠΑΡΑΜΟΝΗ συνεργάστηκε με SUNEWELL, το οποίο είναι εστίαση στα εξαρτήματα τυφλών κυλίνδρων.

2001 η ΠΑΡΑΜΟΝΗ χρησιμοποίησε τον πολυεστέρα για να αντικαταστήσει την ίνα υάλου για να πάρει ένα νέο προϊόν, το οποίο έχει την καλύτερη απόδοση και το χαμηλότερο κόστος. Αναγνωρίστηκε γρήγορα στην παγκόσμια αγορά. Καλέσαμε Sunscreen πολυεστέρα το ύφασμα

2000 η ΠΑΡΑΜΟΝΗ έχει το τμήμα Ε&Α με 2 σχεδιαστές.

1999 η ΠΑΡΑΜΟΝΗ εισήγαγε μια batch υφαμένου εξοπλισμού από την Ευρώπη.

1998 το βιομηχανικό εργοστάσιο υφάσματος ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ χρηματοδοτήθηκε με μόνο 5 υπαλλήλους.

Υπηρεσία

Κατασκευάζουμε και παρέχουμε τα υφάσματα για τους κάθετους τυφλούς, κοινοί τυφλοί κυλίνδρων, ζέβεις τυφλοί, shangri-Λα τυφλοί, τυφλοί μπαμπού, ασταθείς κύλινδροι, τυφλοί κυλίνδρων ανοίξεων, ρωμαϊκοί τυφλοί, οριζόντιοι ενετικοί τυφλοί, πτυχωμένοι τυφλοί, τυφλοί επιτροπής, πτυχώσαμε τους τυφλούς και τους κυψελωτούς τυφλούς.

 

Μετά από τα έτη εξερεύνησης, καινοτομίας και αδιάλειπτων προσπαθειών, Groupeve έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 80 υπερπόντιες επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένου του Χονγκ Κονγκ, του Μακάου και της Ταϊβάν).

Η ομάδα μας

Ιδρυμένη το 2001, Sichuan Groupeve η Co., ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση επιστήμη ⼀ και τεχνολογία που εστιάζει στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις sunshade των προϊόντων υφάσματος και sunshade των εξαρτημάτων συστημάτων. Η έδρα της και η βάση Ε&Α βρίσκονται σε Chengdu, και έχει τους κλάδους ή τις αποθήκες εμπορευμάτων σε όλη τη χώρα. Η επιχείρηση έχει την αξιόπιστη τεχνολογία και την έρευνα και την ανάπτυξη.

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην επιχειρησιακή αρχή του προσανατολισμού και της ακεραιότητας ταλέντου, τη μαζευμένη βιομηχανία elites, τη συνδυασμένη ξένη προηγμένη τεχνολογία πληροφοριών, τη διαχείριση και τη συγκεκριμένη πραγματικότητα των εσωτερικών επιχειρήσεων, υπό τον όρο ότι οι επιχειρήσεις με τις ολικές λύσεις, βοήθησαν τις επιχειρήσεις για να βελτιώσουν τη διαχείριση, ομαλή ικανότητα παραγωγής, και διατήρησαν τον ανταγωνισμό στον άγριο ανταγωνισμό αγοράς, ώστε να πραγματοποιηθεί η γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η επιχείρηση έχει μια λογική δομή ταλέντου, με περισσότερους από 50 υπαλλήλους με τους κύριους, ακαδημαϊκούς ή ενδιάμεσους τεχνικούς τίτλους ως κύρια τεχνολογία της

Με τα καλύτερα προϊόντα, την καλύτερη υπηρεσία και την καλύτερη φήμη, Sichuan Groupeve Co., το ΕΠΕ έχει καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες φιλικές συνεταιριστικές σχέσεις με τους πελάτες στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία, και είναι πρόθυμο να γίνει ο πιό αξιόπιστος μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας.

Κίνα Sichuan Groupeve Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας